Társulatunk 2019-ben kisebb musical/operett koncertekkel, gálákkal jelent meg a színházi világban. Azonban járvány okozta korlátozások miatt közel egy évre felköltöztünk az online térbe. Több videós projektet készítettünk (József Attila vers feldolgozások, Örkény István és Karinthy rövid jelentek stb.) ezzel is népszerűsítve a magyar költészetet és a csapatunkat.

Fontos számunkra a társadalmi közösségvállalás, az idősek gondozása, segítése. A korlátozások feloldását követően több idősek otthonába is elvittük musical és operett koncertjeinket. Verseket szavaltunk, beszélgettünk és közösen énekeltünk az ottlakókkal. Az idősek mellett a legfiatalabbak számára is készítettünk egy koncert válogatást, a legismertebb karácsonyi és mese dalokból.
Első koncertünk az Újpalotai Nagycsaládosok karácsonyi rendezvényén volt, ahol közel 300 gyereknek tettük szebbé az ünnepeket  

Társulatunk tagjainak több, mint fele rendelkezik OKJ-s színész végzettséggel vagy éppen ezen tanulmányait folytatja valamelyik színitanodában/stúdióban. A társulatunk másik felét, pedig lelkes amatőrök alkotják, akik kisebb-nagyobb színpadi tapasztalattal rendelkeznek. Számukra kipróbálási, fejlődési lehetőséget adunk a társulat énekkarában, illetve musical együttesében. Elhivatottan készülnek minden produkcióra, mindannyian színházművészet vagy a zeneművészet irányában terveznek továbbtanulni.

Fő profilunk elsősorban a zenés előadások, azonban repertoárunkon szerepelnek prózai - verses estek is. Fontos számunkra a magyar kultúra ápolása, minden koncertünkön elhangzik egy-egy népdal, valamint a magyar operett, mint hungarikum népszerűsítése. A későbbiekben a gyerekelőadások és musicalek mellett szeretnénk ezt az irányvonalat képviselni.
Hiszünk benne, hogy a zenés színháznak van jövője és mi magunk is tudunk egyszer ennek nagyköveteként szerepelni a szakmában. Rengeteg visszajelzést kaptunk szülőktől és pedagógusoktól, hogy előadásaink hatására a gyerekek érdeklődése a színház- és a zeneművészet irányába terelődött. Bízunk benne, hogy sikerül értéket átadnunk a következő generációknak és lesznek, akik folytatják ezt a hagyományt.

Kapcsolat

Igazgatóság
savoirbudapest@gmail.com

Titkárság, művészeti vezetés
info@savoytarsulat.com

Jelentkezés
savoytarsulat@gmail.com


A Budapesti Savoy Társulat üzemeltetője a
SAVOIR Szolgáltató Kft.
1141. Budapest, Mogyoródi út 177/A
Adószám: 32377543-1-42

A jegyértékesítést a Showtrade Kft. jegyértékesítő platformján keresztül végezzük. 


Hol találkozhattál velünk?

Soroksár
2021. június 
Csorvás
2021. szeptember 
Xantus Gimnázium
 2021. október
Taksony
2021. október 
Lurdy Mozi
2021. október 
Újbuda
2021. október 
Beer-lak
2021.  november
Ludányhalászi
2021. december 
Lurdy Mozi
2021. december 
Pólus Center FLASHMOB
2021. december 
Újpalota
2021. december 
Cserepesház
2022. február 
Betlehem Óvoda
2022. április 
Cserepesház
2022. május 
JazzMine Vác
2022. július 
Napfény Óvoda
2022. szeptember 
Cserepesház
2022. október 
Mende
2022. október 
Legenda Sörfőzde Center
2022. december
Nógrádsáp
2022. december 
Bálint Ház
2023. november 
Bálint Ház
2023. december 
Vác
2024. január